Vodafone: 0734.155.277 / Orange: 0727.737.405 / RCS & RDS (mobil): 0722.266.258 / RCS & RDS (fix): 031.428.04.19

Program: Luni - Vineri 8.00 - 18.00

Bine ai venit ! Introduceti datele pentru Autentificare sau Creaza cont
Contul meu  Cosul meu  Wishlist  Log in
Cele mai vandute
Servicii
Follow Me on Pinterest
Conditii de utilizare a site-ului

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Compania S.C. HOME WORLD S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania  S.C. HOME WORLD S.R.L.

Intregul continut al acestui site www.gastromag.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea  S.C. HOME WORLD S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei  S.C. HOME WORLD S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. HOME WORLD S.R.L.nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 S.C. HOME WORLD S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. S.C. HOME WORLD S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.   

S.C. HOME WORLD S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.gastromag.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare dar va asigura ca face tot posibilul sa pastreze securitatea datelor.

S.C. HOME WORLD S.R.L., proprietarul  www.gastromag.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
S.C. HOME WORLD S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.gastromag.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.gastromag.ro trimitind un e-mail la adresa info@gastromag.ro.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu.

Produsul final poate include accesorii nespecificate si poate diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect).


 S.C. HOME WORLD S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. HOME WORLD S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de  S.C. HOME WORLD S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru (acolo unde este cazul).

In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. HOME WORLD S.R.L. dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. HOME WORLD S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. HOME WORLD S.R.L. de la acest client.

PROMOTII

Compania S.C. HOME WORLD S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le desfasoara. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. HOME WORLD S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Compania S.C. HOME WORLD S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului (acolo unde este cazul).

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.gastromag.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei S.C. HOME WORLD S.R.L. sau comenzii telefonice. In conditii special, S.C. HOME WORLD S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare de comun acord cu clientul.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare.

www.gastromag.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.gastromag.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. HOME WORLD S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


 

 

CONTINUA
Cos cumparaturi
Produse in cos: 0
Valoare: 0,00 RON

Finalizeaza comanda
Cele mai vizualizate produse
Promotii
PROMO
Forma dreptunghiular
Pret:
130,90 RON
96,90 RON
PROMO
Rola perforat aluat
Pret:
89,90 RON
74,90 RON
 
 
Politica de confidentialitate
Politica de cookie
Avantajele clientilor
Conditii de utilizare a site-ului
Contact

Partener autorizat pentru marcile:

ADE | Arcusine | B/R/K | Caso | Calve | Cilio| Culinario | Cerve | Decover | DeSilva | Domo | Esmeyer | Faimar | Fissler | Fest | Gastrotech | Gural Porslen | Hailo | Kuchenprofi | Kahla | Kela Line | Kruger | Kutahya Porslen | Lumenflon | Moneta | Picard & Wielputz | PentoleAgnelli | Pyrex | Renga | Simax | Tramontina|                

Copyright 2012 Toate drepturile rezervate| Magazin online Gastromag "Totul pentru bucataria ta!"

S.C. HOME WORLD S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal sub numarul 25502


Preturile sunt actualizate si includ cota de tva de 19%.

Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe www.gastromag.ro sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania.
Sitemap